درخواست مقاله از نویسنده مقاله

درخواست مقاله از نویسنده مقاله

درخواست مقاله از نویسنده مقاله

درخواست مقاله از نویسنده مقاله ”

یکی از کارهای معمول برای دانشجویان در انجام دادن پروژه‌های تحقیقاتی درخواست مقاله از نویسنده مقاله است؛ ما در این مطلب سعی می‌کنیم موارد راهنمای درخواست مقاله از نویسنده و نکاتی پیرامون آن را توضیح دهیم تا سریع‌تر و ساده‌تر به هدف‌تان برسید.

همان‌طور که می‌دانید، انجام دادن هر کار پژوهشی و علمی به گردآوری اطلاعات و داده‌های بسیار نیاز دارد و برای به دست آوردن انواع دیتاها باید به منابع معتبر و جامع دسترسی داشته باشیم. یکی از منابع خوب مورد استفاده اغلب دانشجویان، کتاب‌ها و به‌ویژه مقالات علمی مرتبط با موضوع پایان‌نامه‌شان است؛ چراکه هم بر بار علمی تحقیقات‌شان می‌افزاید، هم معتبر و قابل استناد است، زیرا به هر حال پیش از انتشارش داوری و از نظر علمی ارزیابی و سنجیده شده است.

بدین ترتیب در این مرحله برای نوشتن مقاله ISI، پیگیری و یافتن این مقالات از روش‌های مختلف آغاز می‌شود، مانند جستجوی آن در شبکه‌های داخلی دانشگاه و در ادامه، اتصال به بانک‌های اطلاعاتی. اما معضل اشتراک محدود و ضعیف دانشگاه‌ها امکان دانلود تمام متن و در واقع، امکان دانلود رایگان را به کاربران نمی‌دهد و در سال‌های اخیر این مشکل به دلیل کمبود بودجه و تحریم‌های امریکا وضعیت بدتری پیدا کرده است.

همچنین دسترسی نداشتن ایرانیان به کارت‌های اعتباری بین‌المللی مانند مسترکارت و ویزاکارت برای خریدهای آنلاین هم مزید بر علت است، البته موضوع سقوط ارزش ریال نسبت به ارزهای خارجی به‌خصوص دلار و یورو را نیز به هیچ وجه نمی‌توان نادیده گرفت! در نهایت، با این اوضاع نابسامان، بهترین گزینه برای پژوهشگران ارتباط مستقیم و بی‌واسطه با استادان خارجی و نویسندگان و درخواست مقاله از نویسنده مقاله است.

مطالب پیشنهادی :
نگارش مقدمه پایان نامه

پیش‌زمینه درخواست مقاله از نویسنده مقاله

برای یافتن منابع و مقالات مناسب و مورد نظرتان پیش از درخواست مقاله از نویسنده مقاله لازم است سایر راه-های ممکن را امتحان کرده باشید؛ مثلا خوب سرچ کنید و مطمئن شوید که مقاله یا کتاب مورد نیازتان در دسترس نیست، چون گاهی نویسندگان و استادان خارجی پیش از دادن اثرشان به ناشر، مدتی آن را روی وبسایت شخصی‌شان قرار می‌دهند تا دیگران آن را مطالعه کنند و انتقادها و پیشنهادهای‌شان را مطرح کنند.

همچنین بهتر است علاوه بر دانشگاه محل تحصیل‌تان از طریق دسترسی دانشگاه‌های دیگر کشور به بانک‌های اطلاعاتی نیز جستجوی‌تان را انجام دهید؛ شاید دانشگاهی میزان دسترسی وسیع‌تری به بانک‌های اطلاعاتی دنیا داشته باشد. در این مسیر فراموش نکنید که بین پژوهشگران دیگر، همکاران و دوستان‌تان نیز تحقیق کنید که آیا تاکنون کسی آن مقاله یا کتاب را تهیه کرده است؛ به کسانی که احتمال می‌دهید آن منبع را داشته باشند و در تحقیقات‌شان از آن استفاده کرده باشند، ایمیل بزنید و بپرسید.

اگر پس از همه این تلاش‌ها و جستجوها به نتیجه نرسیدید، نوبت به درخواست مقاله از نویسنده مقاله می‌رسد که البته باید بر اساس اصول درست و محترمانه این کار را از طریق ایمیل دانشگاهی انجام دهید.

راهنمای درخواست مقاله از نویسنده

برای درخواست مقاله از نویسنده مقاله باید به نکات زیر دقت کنید:

مطالب پیشنهادی :
پروپوزال کارشناسی ارشد

1.         حتما از طریق ایمیل دانشگاهی‌تان با نویسندگان مقالات تماس بگیرید؛ یعنی ایمیل‌هایی که تحت دامنه دانشگاه یا مرکز تحقیقاتی شما ایجاد شده‌اند، چراکه ایمیل‌های آکادمیک رسمی و معتبرند و برای شناسایی هویت شما توسط نویسندگان قابل استنادند.

2.         آداب نوشتن ایمیل رسمی و اصول نگارشی را کاملا رعایت کنید؛ برای مثال، در ایمیل رسمی لازم نیست سلام و احوالپرسی کنید یا مثلا اسم و القاب اشخاص را رسمی بنویسید.

3.         درخواست خود را محترمانه و رسمی بنویسید، اما از به کار بردن جملات یا واژگان امری خودداری کنید؛ لحن نوشتاری شما باید خواهشی و مودبانه باشد.

4.         درباره موضوع پژوهش‌تان توضیح دهید و دلیل نیازتان به مقاله آن نویسنده را بیان کنید.

5.         ایمیل‌تان را طوری بنویسید که برداشت نویسنده از متن شما برقراری ارتباط پژوهشی باشد، نه‌فقط گرفتن مقاله یا بخشی از کتاب او. در واقع، بهتر است در مورد زمینه پژوهش‌تان قدری توضیح دهید و از تاثیرات مثبت مقاله یا کتاب او بر مسیر پیشرفت تحقیقات‌تان بنویسید.

6.         اگر فقط قسمتی از کتاب یا مقاله‌ای را برای پژوهش خود نیاز دارید، بهتر است کل اثر را تحسین کنید، سپس درباره این‌که علاقه‌مندید از کدام فصول کتاب یا مقاله برای پژوهش‌تان کمک بگیرید، بنویسید. به عبارت دیگر، نباید از کاربردی نبودن بقیه فصول در پژوهش خود بنویسید تا هم حس بدی به نویسنده منتقل نکنید و هم چنانچه در آینده نیاز به تهیه سایر بخش‌های آن داشتید، بتوانید درخواست مجدد از نویسنده داشته باشید.

7.         فراموش نکنید که شما باید بدون این‌که درباره کشورمان بد بگویید، به دلایل دسترسی نداشتن‌تان به مقاله اشاره کنید؛ مثلا اشتراک ضعیف کتابخانه دانشگاه یا مشکلات تحریم ایران و معضلات پرداخت ارزی و…، چون بدگویی از وضعیت کشور و مسئولان ما اثری منفی بر نویسنده خواهد داشت و اصولا کار صحیحی نیست.

مطالب پیشنهادی :
موضوع پایان نامه پزشکی

8.         لازم است بیان کنید که در صورت استفاده از آن مقاله در پایان‌نامه یا اثر پژوهشی‌تان حتما نام منبع را با مشخصات کامل ذکر خواهید کرد و چنانچه مایل باشد، می‌توانید یک کپی از تحقیق را برایش ارسال کنید و بنویسید که خوشحال خواهید شد اگر از نظرات تخصصی او درباره نتایج پژوهش‌تان بهره‌مند شوید.

9.         برای آشنایی با اصول و قواعد ایمیل درخواست مقاله از نویسنده مقاله بهتر است چند نمونه از آن‌ها را مطالعه و بررسی کنید.

10.       چنانچه نویسنده مقاله‌ای درخواست شما را رد کرد، به هیچ وجه پافشاری نکنید، چون حتما او نیز دلایلی برای نپذیرفتن درخواست شما دارد؛ مثلا ممکن است مقاله نویسندگان دیگری هم داشته باشد.

همان‌طور که می‌دانید نوشتن مقاله یا پایان‌نامه دانشجویی قواعد و قوانینی دارد که پیش از آغاز نگارش باید آن‌ها را بدانید تا مجبور به دوباره‌کاری نشوید و از اتلاف زمان و انرژی پیشگیری کنید. بر همین اساس پیشنهاد می‌کنیم مطالب مرتبط با این موضوع را مطالعه کنید؛ برای مثال مطالب زیر می‌توانند در مسیر انجام پایان‌نامه به شما کمک کنند.

تز آنلاین سامانه تخصصی نگارش پایان نامه | نگارش پایان نامه ارشد | نگارش پایان نامه دکترا

تلفن های تماس : 09184885900 و 09354536070

با تشکر پایان نامه من

 

یک نظر بگذارید